Armpad Axia 4D ( Nieuw )

17,00 Excl. btw

Oplegkap voor uw Axia bureaustoel. Deze  armpad zorgt voor fijne ergonomische werkhouding voor uw armen.   *Alle prijzen zijn per stuk en excl. btw. en verzendkosten.

Heeft u interesse in een  armpad voor uw Axia of wilt u de armpad bezichtigen? Bel, stuur ons een e-mail of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bent u niet zeker welke armpad u nodig heeft, maak een foto van de stoel waarop de armleuning goed te zien is en stuur deze op naar info@rwma.eu . Dan kijk ik voor u welk type het is.

 

Beschrijving

Deze  oplegkap voor de armleuningen van uw Axia bureaustoel zorgt voor een meest ergonomische houding voor uw armen als u achter uw bureau zit.

De armpads hebben een comfortabele zachte, verende bekleding en een vulling die zich automatisch aanpast aan de vorm van uw arm. Door deze armpad op de armleuning van uw Axia bureaustoel te bevestigen, creëert u maximale ondersteuning voor uw armen.

*Alle prijzen zijn per stuk en excl. btw. en  evt. verzendkosten.

Heeft u interesse in een  armpad voor uw Axia of wilt u de armpad bezichtigen? Bel, stuur ons een e-mail of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.