Onze werkwijze

Bij 2dehands-bureaustoelen.nl verkopen en repareren wij tweedehands bureaustoelen van het gerenommeerde merk Axia.

Uw Axia bureaustoel doet al jaren trouwe dienst. Dat u er al zo lang plezier van heeft, heeft één nadeel. Sommige bureaustoel onderdelen die slijtgevoelig zijn – zoals de wielen of bekleding – zijn eigenlijk al een tijdje aan vervanging toe. Gelukkig zijn er mogelijkheden om uw Axia een update te geven. De wielen of armleuning van uw stoel versleten? Wij hebben de juiste bureaustoel wielen of vervangende armsteun voor uw Axia. Ook voor het opnieuw bekleden van de zitting en rugleuning bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij vinden het recyclen van bureaustoelen en het gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen zeer belangrijk. Maar niet alleen besparen we het milieu, ook besparen we op uw portemonnee!

Op de bekleding zijn we kritisch: deze wordt door ons grondig milieuvriendelijk gereinigd en waar nodig wordt kapotte bekleding volledig vervangen.

Verkoop, à la minute bekleden en reparatie op locatie

Uw bureaustoel zelf langsbrengen en à la minute opnieuw laten bekleden? Dat kan! Wanneer u een afspraak maakt, zorgen wij dat de kussens voor uw Axia in de juiste kleur in ons magazijn op voorraad zijn. Uw bureaustoel wordt dan door één van onze specialisten voorzien van vervangende kussens met nieuwe bekleding. Heeft u meerdere Axia bureaustoelen waarvan de bekleding aan vervanging toe is? Bel of mail ons voor een bedrijfsvriendelijke oplossing.

Hiernaast verkopen wij tweedehands bureaustoelen van Axia. Duurzaam, ergonomisch én met 6 maanden garantie. Ook verkopen wij de benodigde onderdelen voor Axia bureaustoelen, waaronder bekledinghoesjes, gasveren en bureaustoel wielen. We verkopen aan zowel particulieren als ondernemers.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of meer informatie.

Tweedehands bureaustoelen van Axia

Onze bureaustoelen zijn volledig gerevitaliseerd. Uw stoel is

 • een A-merk bureaustoel
 • op alle vitale punten grondig nagekeken
 • opnieuw bekleedt met kwaliteitsstof
 • in diverse kleuren leverbaar
 • met 6 maanden garantie
 • met inruilmogelijkheden

U heeft de keuze uit verschillende modellen van BMA Axia bureaustoelen. Van de robuuste serie met in hoogte verstelbare armleuningen tot de meest ergonomische bureaustoel modellen waarbij de armleuningen op vier verschillende manieren te verstellen zijn. Ook een hoge of lage rugleuning behoort tot de keuzemogelijkheden.

Prijzen opnieuw bekleden bureaustoelen

 • Axia zitting opnieuw stofferen: € 40,-*
 • Axia rug opnieuw stofferen: € 45,-*
 • Complete Axia stofferen vanaf € 85,-*

Uw voordelen

De BMA Axia bureaustoel behoort al jaren tot de top van duurzame en ergonomische bureaustoelen. Dat is natuurlijk heel mooi voor BMA Axia, maar ook voor u. Door te kiezen voor een opgeknapte Axia bespaart u bij aankoop van enkele bureaustoelen al vele honderden euro’s ten opzichte van de aanschaf van nieuwe BMA Axia bureaustoelen.

Op al onze BMA Axia’s krijgt u 6 maanden garantie. Wilt u uw huidige Axia bureaustoel(en) inruilen? Dat kan. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Kunstzinnige bureaustoelen

Naast tweedehands Axia bureaustoelen, verkopen we ook design bureaustoelen. Daarvoor maken wij gebruik van de abstracte foto’s van Richard Wiese. Deze printen we op kwalitatief hoogwaardige stof en bekleden daarmee de Axia’s. Van elk design is er maar één stoel ter wereld. Hiermee heeft u niet alleen een duurzame, ergonomische bureaustoel in huis, ook schittert er een authentiek kunstwerk in uw kantoorruimte. Bekijk het werk van Richard Wiese eens op fotoabstract.nl.

Stofferen van bureaustoelen

We stofferen de volgende modellen:

 • Axia office serie
 • Axia flex serie
 • Axia max serie
 • Axia plus serie
 • Axia pro serie

Duurzame stof van kwaliteit

De kwaliteit van de stoffen die wij gebruiken, is wat u van een A-merk bureaustoel mag verwachten. In sommige gevallen zelfs nog beter dan de originele bekleding (>90.000 Martindale)! Ook hebben we een milieuvriendelijke variant in ons assortiment.

X2*:

Samenstelling: 100 % gerecyclede polyester.
Gewicht: 310 gram p/m.
Kleurbestendigheid: ISO 105 – B02:2013 lv6.
Kleurbestendigheid wrijving: ISO 105 – X12:2002 lv 4/4.
Martindale: 100.000.
Brandwerendheid: BS EN 1021 – 1:2006 bij sigaretten.
BS EN 1021 – 2:2006 bij lucifers.

*Gecertificeerd met EU Ecolabel

Georgia:

Samenstelling: 100% polyester.
Gewicht: 397 gram p/m.
Kleurbestendigheid UV: BS 1006 B01 lv5.
Kleurbestendigheid wrijving: EN ISO 105-X12 lv 4/5.
Martindale: 100.000.
Brandwerendheid: BS EN 1021-12006.

Springs:

Samenstelling: 100% polyester.
Gewicht: 453 gram p/m.
Kleurbestendigheid UV: BS 1006 B01 lv5.
Kleurbestendigheid wrijving: EN ISO 105-X12 lv 4/5.
Martindale: 60.000.
Brandwerendheid: BS EN 1021-12006.

*Alle prijzen zijn excl. btw.