Armpad Axia 3D ( Nieuw)

35,00 Excl. btw

Oplegkap voor uw Axia bureaustoel. Creëer met deze armpad een comfortabele werkhouding.  *Alle prijzen zijn per stuk en excl. btw. en verzendkosten.

Heeft u interesse in een armpad voor uw Axia of wilt u de armpad bezichtigen? Bel, stuur ons een e-mail of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bent u niet zeker welke armpad u nodig heeft, maak een foto van de stoel waarop de armleuning goed te zien is en stuur deze op naar info@rwma.eu . Dan kijk ik voor u welk type het is.

Beschrijving

Deze oplegkap voor de armleuningen van uw Axia bureaustoel is robuust en biedt een comfortabele werkhouding voor uw armen als u achter uw bureau zit. De armpad vermindert vooral bij langdurig gebruik de druk op de pols en de onderarm. Het risico op RSI gerelateerde klachten verkleint daarmee.

*Alle prijzen zijn per stuk en excl. btw. en verzendkosten.

Heeft u interesse in een armpad voor uw Axia of wilt u de armpad bezichtigen? Bel, stuur ons een e-mail of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.