Over ons

Over 2dehands-bureaustoelen.nl

Bij 2dehands-bureaustoelen verkopen wij, onze naam zegt het al, tweedehands bureaustoelen van het gerenommeerde merk Axia. We verkopen aan zowel particulieren als ondernemers. Daarnaast verkopen we de benodigde bureaustoel onderdelen voor uw Axia als bekledinghoesjes, gasveren, bureaustoel wielen en meer.

Ook repareren we bureaustoelen. Met onze ruime ervaring in het bekleden van bureaustoelen, nemen we uw eigen versleten Axia bureaustoel, maar ook bureaustoelen door ons aangekocht, onder de loep. We lopen ze geheel na op gebreken en repareren waar nodig. We stofferen diverse modellen uit de reeks Axia stoelen waaronder de Office, Flex en Max. Uiteraard heeft u hierbij de keuze uit diverse kleuren. De kwaliteit van de stof is, zoals u van een A-merk bureaustoel verwacht. In sommige gevallen zelfs nog beter dan de originele bekleding!

Bijna alles is mogelijk met stofferen: kies voor kunstleder, een ruime keus uit kleuren of kies juist voor een kunstzinnige bureaustoel.

Duurzame stoelen

Wij vinden het recyclen van bureaustoelen en het gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen zeer belangrijk. Maar niet alleen besparen we het milieu, ook besparen we uw portemonnee!

Uw voordelen

De BMA Axia bureaustoel behoort al jaren tot de top van duurzame en ergonomische bureaustoelen. Dat is natuurlijk heel mooi voor BMA, maar ook voor u. Door te kiezen voor een opgeknapte Axia bureaustoel bespaart u bij aankoop van enkele bureaustoelen al vele honderden euro’s ten opzichte van de aanschaf van nieuwe BMA Axia bureaustoelen.

Op al onze BMA Axia bureaustoelen krijgt u 6 maanden garantie. Wilt u uw huidige Axia bureaustoel(en) inruilen? Dat kan. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Axia bureaustoelen

Bij 2dehands-bureaustoelen.nl hebben we verschillende typen Axia bureaustoelen op voorraad. Deze tweedehands bureaustoelen zijn op alle essentiële onderdelen nagekeken en waar nodig, is onderhoud uitgevoerd. Voor alle gebruikte bureaustoelen geldt dat er lichte sporen van gebruik mogelijk zijn. Bijvoorbeeld een lichte beschadiging op een rugkap of een armsteun.

U heeft de keuze uit verschillende modellen van BMA Axia stoelen. Van de robuuste serie met in hoogte verstelbare armleggers tot de meest ergonomische modellen waarbij de armleggers op vier verschillende manieren te verstellen zijn. Ideaal voor een optimale zitpositie op uw werkplek of die van uw personeel. En u heeft de keuze uit een hoge of lage rugleuning.

Kunstzinnige bureaustoelen

2dehands-bureaustoelen.nl biedt net wat extra’s. Richard Wiese, eigenaar, is naast een stofferende duizendpoot met daarin jarenlange ervaring, ook kunstenaar. We printen de abstracte foto’s van Richard op stof van kwaliteit en bekleden tweedehands bureaustoelen hiermee. Van elk design is er maar één op de wereld. Hiermee heeft u niet alleen een duurzame, ergonomische bureaustoel, ook heeft u een echte, authentieke ‘Richard Wiese’ in huis. Bekijk zijn werk eens op fotoabstract.nl.

 

*Alle prijzen zijn excl. btw.